TRAKER 2003 - Asesoría Consultoría Industrial i Tecnològica
Català   |  Castellano
Assessoria i Consultoria
Industrial i Tecnològica
Reorganización - Gestión Proyectos - Dirección in Place - Formación - Gestión calidad - Logística
Mapa Web   |   Zona usuari


Contacti amb nosaltres

 • e-mail
  info@traker2003.com
 • Mòbil
  +34 647-960-365
 • Telèfon
  +34 93-588-22-20
 • Fax
  +34 93-587-52-60
 • Corespondència
  Apartat 375
  E-08191 Rubí
  BARCELONA, España
 • Adreça
  C/ Atletismo 15
  E-08191 Rubí
  BARCELONA, España

Estem a la seva disposició per ampliar i aclarir qualsevol informació que necessiti

Projecte d'enginyeria

TRAKER el formem professionals qualificats que disposem d’àmplia experiència en diferents àrees tècniques i funcionals de gestió de projectes aportant solucions de negoci que generen valor per als nostres clients.

La situació actual altament competitiva, fa que les empreses estiguin constantment millorant la productivitat i adaptant-se als ràpids canvis que es produeix en el mercat. Una manera d’augmentar la productivitat, és passant cost fixes a variables, al mateix temps que s’augmenta la flexibilitat.

Un dels costos fixes que està migrant de fix a variable, es el cost laboral. Existeixen varis maneres d’aconseguir aquesta migració. Una d’elles és l’externalització de personal, que tan sols es sol·licita els seus serveis quan són necessaris. En TRAKER tenim per objectiu oferir als nostres clients una gamma de serveis d’alta especialització i experiència contrastada en el sector de l’enginyeries de:

TRAKER garantitza el millor rendiment estudiant la solució més idònia en la mida de les necessitats del client, utilitzant noves tècniques de càlcul i muntatge, a demés dels materials i equips d’última generació.

Des de TRAKER podem ajudar-lis a crear una oficina de projectes, i/o millorar la seva oficina de projectes existent. De manera que l’oficina de projectes sigui la unitat que empenti a tota l’organització a aconseguir una cultura de projectes comú.

(PU-015-xx-es Ingenieria Telecomunicaciones.pdf)

Imatge presentació