TRAKER 2003 - Asesoría Consultoría Industrial i Tecnològica
Català   |  Castellano
Assessoria i Consultoria
Industrial i Tecnològica
Reorganización - Gestión Proyectos - Dirección in Place - Formación - Gestión calidad - Logística
Mapa Web   |   Zona usuari


Contacti amb nosaltres

 • e-mail
  info@traker2003.com
 • Mòbil
  +34 647-960-365
 • Telèfon
  +34 93-588-22-20
 • Fax
  +34 93-587-52-60
 • Corespondència
  Apartat 375
  E-08191 Rubí
  BARCELONA, España
 • Adreça
  C/ Atletismo 15
  E-08191 Rubí
  BARCELONA, España

Estem a la seva disposició per ampliar i aclarir qualsevol informació que necessiti

Formació

En TRAKER disposem de professionals que han compartit la seva vida laboral amb la docència a nivell universitari, en projectes formatius internacionals i multiculturals, amb una experiència de més de 15 anys, abraçant tant temes tècnics (en especial telecomunicacions, informàtica, química i materials), com de gestió empresarial.

Els cursos són eminentment pràctics i participatius, on utilitzem la metodologia de aprenentatge “learning by doing”, és a dir, aprendre practicant els conceptes per a la seva major assimilació. Tots els cursos es poden realitzar en diferents idiomes.

Oferim cursos a mida in company on li elaborarem un temari a mida de les seves necessitats i adaptat totalment al nivell de les persones que assisteixin al curs. El curs es realitzarà en les seves instal·lacions, amb el que s’elimina el temps de desplaçament dels seus empleats, i assegurant la seva assistència al mateix.

També oferim cursos i seminaris oberts als que es poden apuntar qualsevol professional de tot el món (Alvoltant del 75% dels assistents a aquests cursos provenen d’altres països).

En aquests cursos oberts ensenyem la nostra metodologia de treball en la direcció de projectes, avalada per més 15 anys d’experiència en projectes internacionals i multiculturals. Ensenyem a usar eines senzilles però d’alta efectivitat, que ajuden al personal de la seva empresa, en especial als caps de projecte, a desenvolupar una cultura de projectes.

Disposem de cursos per a millorar les habilitats humanes i de liderat dels responsables de projectes, així com dels membres de grups de treball.

Imatge presentació