TRAKER 2003 - Asesoría Consultoría Industrial i Tecnològica
Català   |  Castellano
Assessoria i Consultoria
Industrial i Tecnològica
Reorganización - Gestión Proyectos - Dirección in Place - Formación - Gestión calidad - Logística
Mapa Web   |   Zona usuari

Contacti amb nosaltres

 • e-mail
  info@traker2003.com
 • Mòbil
  +34 647-960-365
 • Telèfon
  +34 93-588-22-20
 • Fax
  +34 93-587-52-60
 • Corespondència
  Apartat 375
  E-08191 Rubí
  BARCELONA, España
 • Adreça
  C/ Atletismo 15
  E-08191 Rubí
  BARCELONA, España

Estem a la seva disposició per ampliar i aclarir qualsevol informació que necessiti

Greenlight NAIP

TRAKER representa a Catalunya, tant pel que fa a la gestió de projectes com de formació, a l'empresa Greenlight PM, que és una consultoria especialitzada en la direcció de projectes i en la formació de direcció de projectes…

> més

NAIP és una enginyeria-consultoria consolidada especialitzada en temes relacionats amb el món del plàstic…

> més

IstAqua InSysTe

IST AQUA és una empresa europea especialitzada en el disseny, desenvolupament, fabricació i comercialització amb tecnologia pròpia, de sistemes de tractament i purificació d’aigua no perjudicials pel medi-ambient tant per l’ús domèstic com industrial.

IST AQUA abasta una amplia gama d’aplicacions en el tractament d’aigües des d’assessories tècniques per a l’avaluació de projectes fins la prestació de serveis d’operació i manteniment de plantes.

IST AQUA té projectes en els 5 continents, i edemes cobreix tot el territori nacional amb una extensa xarxa de distribuïdors i servei tècnic.

IST AQUA disposa de personal qualificat en innovacions tecnològiques, capaç de desenvolupar millores en productes amb altes prestacions i qualitat.

> més

INSYSTE és una empresa consultora i d’enginyeria industrial, experta en el disseny i construcció de noves instal•lacions, como en la millora tecnològica de processos ja existents, en temes de tractament i purificació d’aigua i de tricogeneració mitjançant biogàs o biomassa. Participem i aportem solucions en qualsevol esgraó d’un projecte. Des de la consultoria, el disseny i planificació del sistema, fins la gestió de la construcció, instal•lació, legalització i manteniment que necessiti el projecte.

INSYSTE a desenvolupat una metodologia que li permet reduir temps, costos de disseny i construcció en els projectes. Els nostres enginyers han treballat en projectes dins diferents sectors com l’energètic, tractament d’aigües, petroquímic, alimentari i de telecomunicacions.

> més

Imatge presentació