TRAKER 2003 - Asesoría Consultoría Industrial i Tecnològica
Català   |  Castellano
Assessoria i Consultoria
Industrial i Tecnològica
Reorganización - Gestión Proyectos - Dirección in Place - Formación - Gestión calidad - Logística
Mapa Web   |   Zona usuari


Contacti amb nosaltres

 • e-mail
  info@traker2003.com
 • Mòbil
  +34 647-960-365
 • Telèfon
  +34 93-588-22-20
 • Fax
  +34 93-587-52-60
 • Corespondència
  Apartat 375
  E-08191 Rubí
  BARCELONA, España
 • Adreça
  C/ Atletismo 15
  E-08191 Rubí
  BARCELONA, España

Estem a la seva disposició per ampliar i aclarir qualsevol informació que necessiti

Gestió integral de projectes

TRAKER ajudem a la seva empresa o organització a planificar, dirigir, executar i supervisar els seus projectes de qualsevol índole, aplicant el coaching, creació i treball en equip per a aconseguir que la direcció i els membres del equip tinguin els mateixos objectius, optimitzant recursos. per a així aconseguir un millor rendiment en els projectes (el "Project Performance") on tots els projectes acabin a temps, dins del pressupost i amb el resultat desitjat en qualitat i compliment de requisits.

Molts projectes correctament planificats no aconsegueixen els seus objectius perquè l’activitat de direcció de l’equip de projecte i dels seus membres no és l’adequada. A través de les activitats enfocades a treballar en el perfeccionament del liderat, TRAKER amb coaching i amb tutoria ajudem a la seva organització a millorar les habilitats de direcció dels equips de projecte en general i dels seus membres en particular.

Per a aconseguir aquesta fita posem a la seva disposició els millors Caps de Projecte (certificats PMP de PmBok) per a ajudar a la seva empresa a gestionar i executar projectes segons les últimes tècniques i d’una manera professional, utilitzant models d’avaluació estàndard com OPM3, ISO1006, ISO1007, PMBOK i CPA. Podem assumir la direcció de tota la cartera de projectes, des de les quatre perspectives; Direcció de projectes, Negoci, Organització i el Factor humà.

Des de TRAKER podem ajudar-lis a crear una oficina de projectes, i/o millorar la seva oficina de projectes existent. De manera que l’oficina de projectes sigui la unitat que empenyi a tota l’organització a aconseguir una cultura de projectes comú.

Realitzem l’enginyeria i instal·lació de projectes de: telecomunicacions; informàtics; electrònica; químics; plàstics; elecció de materials i proveïdors; automatitzacions; qualitat-mediambient; energies alternatives; lean manufacturing; entre altres.

Imatge presentació